Sastanak uprava ERS-a i RiTE Gacko: Prioriteti dobra pogonska spremnost i ostvarenje proizvodnog plana | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Hercegovina

Sastanak uprava ERS-a i RiTE Gacko: Prioriteti dobra pogonska spremnost i ostvarenje proizvodnog plana

Izvor: Radio Trebinje | Datum:18.08.2017.

Uprave MH „Elektroprivreda RS“, na čelu sa direktorom Željkom Kovačevićem, i ZP Rudnik i termoelektrana Gacko, koje predstavlja direktor Boško Kozomara – održale su danas zajednički sastanak u cilju detaljnog sagladavanja situacije u RiTE Gacku sa akcentom na pogonsku spremnost i izradu elektroenergetskog bilansa ovog preduzeća, saopšteno je iz ERS-a.

„Uz dobru pogonsku spremnost, prioritet je da RiTE Gacko u punom kapacitetu proizvodi električnu energiju i ostvari proizvodni plan – zaključeno je nakon sastanka uprava.

U narednom periodu slijede zajedničke aktivnosti oko pažljivog planiranja i izrade elektroenergetskog bilansa za period 2018 – 2020. godine, zbog aktivnosti na kapitalnom remontu RiTE Gacka u narednoj godini.

Sastanku su prisustvovali i predstavnici sindikata radnika koji su novom rukovodstvu RiTE Gacka dali punu podršku i dogovorili zajednički rad na ostvarivanju interesa svih zaposlenih u RiTE Gacku u narednom periodu“, kažu u Elektroprivredi RS.


Kategorija: Hercegovina

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: