Aleksandar Vučić potvrdio: 'Dolazim u Trebinje, pomoći ćemo razvoj ovog dijela Srpske' | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Aleksandar Vučić potvrdio: 'Dolazim u Trebinje, pomoći ćemo razvoj ovog dijela Srpske'

Izvor: Rejting.info | Datum:03.04.2018.

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić potvrdio je danas da će početkom sljedeće sedmice boraviti u Trebinju.

Na konferenciji za novinare u Beogradu Vučić je istakao da će u Trebinju obići radove na vrtiću u Gorici koji gradi Republika Srbija, te da će otvoriti ekspozituru Komercijalne banke.

Vučić je rekao da će i ubuduće pomoći neke projekte u ovom dijelu Republike Srpske.

“Vidjećemo kako i na koji način razvoj ove regije možemo da pomognemo. Mislim da je važno da našem narodu u Trebinju pokažemo da smo tu, da ekonomski pomognemo, da pomognemo u povećanju trgovinske razmjene, u pravljenju boljih puteva”, rekao je Vučić.

On je istakao da je sa Dodikom već razgovarao o ulaganjima u putnu infrastrukturu na području Srpske koja bi bila najbliža veza sa Hercegovinom.

“Računali smo predsjednik Dodik i ja da, kada budemo izgradili put do Požege ostaje taj deo do Višegrada, 62 kilometra. Pokušaćemo da taj put napravimo da bude najbliži do mora, Jadranskog, ali i dijela srpske Hercegovine”, rekao je Vučić.

Predsjednik Republike Srbije je rekao da će u utorak, 10. aprila boraviti u Mostaru, na sajmu privrede, nakon čega dolazi u Trebinje.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: