Abazović: DPS ima saveznike i u opoziciji | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Abazović: DPS ima saveznike i u opoziciji

Izvor: Agencije | Foto: Agencije | Datum:03.07.2015.
Nezavisni poslanik i potpredsjednik Građanskog pokreta URA Dritan Abazović kazao je da novonastala dešavanja na političkoj sceni govore o velikoj krizi, ali da će ona djelovati blagotvorno po opoziciju jer je, kako ističe, u pitanju raščišćavanje političke scene.

abazovic Abazović: DPS ima saveznike i u opoziciji

Govoreći o situaciji u SDP-u, ali i o mogućim partijama koje bi mogle da zamijene mjesto te stranke u vladajućoj koaliciji, Abazović ističe da je bilo potrebno razbiti sve “DPS ćelije” koje postoje u ostalim strankama da bi birači na izborima imali čistu situaciju.

Mislim da je sve ovo što se dešavalo u zadnjem periodu vrlo blagotvorno, jer je najveći problem bio imati čista posla na političkoj sceni. Bilo je potrebno razbiti sve DPS-ovske ćelije koje su postojale u strankama koje su se raspale i podjelile. Ovo vidim kao raščišćavanje scene i odlično je što će birači pred izbore imati čistu političku situaciju“, rekao je Abazović za Portal Analitika.

On je istakao da će na predstojećim izborima birači jasno vidjeti da mogu da glasaju za DPS i za one koji su njihovi saveznici.

Koji im se otvoreno nude i koji su u prethodne dvije godine uradili sve da ih sačuvaju na vlasti u Nikšiću i u Podgorici, ali da im završe neki posao kad god je trebalo. Sa druge strane su opozicione stranke koje smatraju da je potrebno nešto mijenjati bez obzira na različite političke koncepte“, rekao je Abazović.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: