Šešelj otišao, razilaze se i pristalice radikala i Zavetnika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Šešelj otišao, razilaze se i pristalice radikala i Zavetnika

Izvor: Tanjug | Foto: TANJUG | Datum:11.07.2015.
Lider radikala Vojislav Šešelj, koji je oko sat vremena stajao ispred Skupštine Srbije u Beogradu, otišao je, a nakon toga je smanjeno i prisustvo policijaca ispred zgrade parlamenta.

Vojislav Šešelj - Foto: TANJUG

Šešelj je oko 10.00 sati došao ispred parlamenta, a nedaleko od njega, kod Pionirskog parka, bila je okupljena i manja grupa pristalica radikala i Srpskog sabora Zavetnici. Nakon Šešeljevog odlaska i ta grupa se razilazi.

Predsjednik SRS Vojislav Šešelj izrazio je zadovoljstvo što je otkazan skup "7000", planiran za danas ispred Skupštine Srbije, i za to zaslugu pripisao radikalima.

"Akcija koju je organizovala SRS u potpunosti je uspjela. Uspjeli smo da spriječimo skrnjavljenje svete srpske prestonice, uspjeli smo da sprečimo održavanje manifestacije najgorih srpskih izdajnika koji su se priključili zapadnim propagandistima", rekao je Šešelj novinarima.

On je dodao da genocida u Srebrenici nije bilo iako su se, kako je rekao, desili "neki zločini". "To je tačno, desili su se neki zločini i oni se mogu procesuirati, ali etiketa genocida ne može na srpska pleća", poručio je lider radikala.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: