Na Trebišnjici počele zimske pripreme KAJAKAŠA REPREZENTACIJE SRBIJE | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Na Trebišnjici počele zimske pripreme KAJAKAŠA REPREZENTACIJE SRBIJE

Izvor: radio trebinje | Foto: herceg tv | Datum:12.01.2019.

Na rijeci Trebišnjici u toku su zimske pripreme kajakaške reprezentacije Srbije, koje će trajati do 20. januara.

Na pripreme je juče stiglo 19 kajakaša i kajakašica, finalista sa evropskih i svjetskih prvenstva, kao i finalisti Olimpijskih nada, sa kojima rade tri trenera državnog tima Srbije.

Petar Pantović, predsjednik Kajak-kanu kluba „Trebišnjica“ ističe da Trebinje ima izvanredne uslove za zimske pripreme veslača.

„Trebinje je najbolja destinacija za zimske pripreme u regionu, ovakva dešavanja su značajna i za naš klub, ali i za cijeli grad. U zemljama regiona se ne mogu održavati zimske pripreme, jer imaju hladniju zimu i znatno niže temperature vazduha. Mi smo mediteranski grad, blizu smo mora, imamo velike vodene potencijale i svi koji kod nas dođu su zadovoljni. Nadamo da ćemo narednih godina ugostiti ne samo reprezentaciju Srbije nego i reprezentacije drugih zemalja i da ćemo u budućnosti osnovati kajakaški centar“, kaže Pantović.

On dodaje da prvi ciklus priprema traje do 20. januara, a da se od 1. do 15. februara očekuje još tridesetak kajakaša iz Srbije.

Pantović podsjeća da će sa reprezentativcima Srbije trenirati i naših dvadesetak kajakaša, uzrasta do 16 godina, kako bi spremno dočekali početak takmičarske sezone krajem maja.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: