U Trebinju sastanak Ćurića i Arlova | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

U Trebinju sastanak Ćurića i Arlova

Izvor: SRNA | Foto: Hercegovina press | Datum:24.01.2020.

Gradonačelnik Trebinja Mirko Ćurić i predsjednik Odbora za pomoć Kosovu i Metohiji Milorad Arlov razgovaraće danas u Trebinju, najavljeno je iz ovog odbora.

U saopštenju se navodi da će Arlov gradonačelniku Trebinja zahvaliti za višegodišnju humanost Trebinjaca prema srpskom narodu na Kosovu i Metohiji i podršku Odboru u svim humanitarnim akcijama koje sprovodi za Srbe na Kosovu i Metohiji.

Iz Odbora dodaju da će Arlov naročito zahvaliti za pomoć za djecu i mlade sa poteškoćama u razvoju i izgradnju Dnevnog centra "Podrži me - 9. januar" u Kosovskoj Mitrovici, što je najveći projekat Odbora, kao i za prijem djece sa Kosmeta i učešće u projektu "Spojimo djecu Kosova i Metohije i Republike Srpske".

Sastanak Ćurića i Arlova najavljen je za 10.00 časova u kabinetu gradonačelnika Trebinja, a po njegovom završteku biće objavljeno saopštenje.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: