Večeras anti-nato protest u Podgorici | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Večeras anti-nato protest u Podgorici

Izvor: Srna | Foto: Flickr/ Oliver Degabriele/Defence Images | Datum:12.12.2015.
U Podgorici će večeras biti održan anti-NATO protest, u organizaciji članova koalicije Demokratski front /DF/.

Crna Gora i NATO    Foto: Flickr/ Oliver Degabriele/Defence Images -

Crnogorska Uprava policije odobrila je održavanje ovog skupa protiv učlanjenja Crne Gore u Alijansu, koji je blagovremeno prijavljen.

Iz policije su naveli da će mirno okupljanje, u organizaciji DF-a, početi na platou preko puta crnogorske Skupštine, kod spomenika kralju Nikoli, u Bulevaru Svetog Petra Cetinjskog.

Zatim je predviđeno da učesnici skupa prošetaju do Bulevara Džordža Vašingtona, odnosno do spomenika Svetom Petru Cetinjskom, gdje će se javno okupljanje i završiti.

Iz policije su najavili da će, shodno Zakonu o unutrašnjim poslovima, snimati to javno okupljanje od 16.00 do 22.00 časa, a ukoliko okolnosti budu nalagale, snimanje može biti produženo.

Iz Uprave policije saopštili su da vjeruju da će organizatori skupa ispoštovati obaveze propisane Zakonom o javnim okupljanjima, na koje su im ukazale policijske starješine tokom susreta za pripremu događaja.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: