Nikolić: Vučićeva vlada može da očekuje odličan rezultat | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Nikolić: Vučićeva vlada može da očekuje odličan rezultat

Izvor: Srna | Datum:18.01.2016.
Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić ocijenio je da je Vlada sa premijerom Aleksandrom Vučićem na čelu uspješno obavljala posao i da s pravom može da očekuje odličan rezultat na vanrednim parlamentarnim izborima.

Tomislav Nikolić - Foto: RTRS "Srpska napredna stranka donela je odluku da proveri rezultate svog rada u neposrednom kontaktu sa građanima, na izborima. Vlada premijera Aleksandra Vučića odlično je obavljala svoj posao i s pravom može na izborima da očekuje odličan rezultat", rekao je Nikolić povodom odluke predsjednika SNS-a i premijera Srbije da raspiše vanredne parlamentarne izbore.

On je naveo da očekuje fer i demokratsko nadmetanje, da pobijede najbolji i da sa povjerenjem provjerenim kod građana nastave da ostvaruju zacrtane ciljeve koje je Srbija odavno zaslužila, saopšteno je iz kabineta predsjednika Srbije.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: