Lavrov stigao u Beograd | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Lavrov stigao u Beograd

Izvor: RTRS | Datum:18.06.2020.

Ministar spoljnih poslova Rusije Sergej Lavrov stigao je danas u Beograd. Na beogradskom aerodromu sačekao ga je srpski kolega Ivica Dačić.
 
Šef ruske diplomatije sastaje se sa srpskim predsjednikom Aleksandrom Vučićem, a o značaju ove posjete govori i njen tajming, jer nije uobičajno da jedan visoki zvaničnik kakav je Lavrov dolazi u posjetu dva dana pred izbore u Srbiji.

VIDEO LINK:

https://www.facebook.com/rs.sputniknews/videos/3926130140794988/?t=0

Lavrov je pred današnji susret sa predsjednikom Vučićem i svojim kolegom ministrom Ivicom Dačićem najavio da će ključna tema razgovora biti, kako se nada, predlog Vašingtona da se lideri Srbije i Kosova sastanu krajem juna u Bijeloj kući.

VIDEO LINK:

https://www.facebook.com/rs.sputniknews/videos/1499250106931410/?t=0

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Radovan Višković, te srpski član Predsjedništva Milorad Dodik sastaće se u Ambasadi Rusije u Beogradu sa ministrom inostranih poslova Ruske Federacije Sergejom Lavrovim.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: