Podgorica: Protest Dekmokratskog fronta | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Podgorica: Protest Dekmokratskog fronta

Izvor: SRNA | Foto: vijesti.me | Datum:24.01.2016.
Ispred zgrade Skupštine Crne Gore u Podgorici u toku je protest Demokratskog fronta, koji je organizovan dan pred glasanje o povjerenju Vladi Crne Gore.

Protest Demokratskog fronta u Podgorici (Foto: vijesti.me) - U Demoktarskom frontu smatraju da dešavanja na crnogorskoj političkoj sceni potvrđuju da su protesti jedini efikasan model političke borbe koji može dovesti do formiranja prelazne vlade i organizovanja fer i demokratskih izbora.

 Na večerašnjem protestu okupljeni su simbolično izglasali nepovjerenje Vladi Mila Đukanovića.
"Korumpirana Vlada nema podršku DF-a. Pozivamo sve opozicione sranke koje ne podrže Vladu da organizuju sastanak i dogovore se oko bojkota Vlade", rekao je visoki funkcioner DF-a Branko Radulović obraćajući se okupljenima.

Novo okupljanje Demokratskog fronta zakazano je i za sutra ispred zgrade Skupštine, gdje će njihove pristalice čekati rezultate glasanja o povjerenju Vladi Crne Gore.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: