Vukanović ponovo napada Srbiju. čija je pomoć vidljiva na svakom koraku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Vukanović ponovo napada Srbiju. čija je pomoć vidljiva na svakom koraku

Izvor: Herceg RTV | Datum:18.05.2021.

Poslanik u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Vukanović ponovo napada Srbiju, navodeći da je jučerašnja posjeta delegacije Srbije HE „Buk Bijela“ marketinški trik, koji ide u prilog Vučiću i Dodiku, koji žele da pobijede na predstojećim izborima, jedan na predsjedničkim, a drugi na opštim i parlamentarnim.

Vukanović bezobzirno napada prijateljsku Srbiju i ruku koja hrani, nazivajući premijerku Anu Brnabić Vučićevom marionetom i licemjerom. On negira svaku vrstu pomoći koju smo dobili i koju dobijamo od Republike Srbije, navodeći da kako on tvrdi ,,Dodik-Vučić osovina djeluje sinhronizovano i da samo jedan drugom pomažu'', nazivajući Vučića premijerkinim mentorom, a nju tzv. ,,premijerkom'' koja se suštinski ne pita i ne odlučuje ništa.

 

Vukanović ponovo na svom ličnom blogu iznosi laži i nepotpune informacije i na taj način unosi zabunu, zanemarujući potpuno činjenice kojih smo svi svjesni i koje su očigledne, a to je da Srbija pomaže, ne samo u ovom, već i u mnogim drugim projektima širom RS.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: