Vučić i Dodik: Bolja budućnost za RS i dobri odnosi sa BiH | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Vučić i Dodik: Bolja budućnost za RS i dobri odnosi sa BiH

Izvor: rts | Datum:31.05.2016.

Srbija će uvijek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u RS, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH, poručio je premijer Aleksandar Vučić u razgovoru sa predsjednikom RS Miloradom Dodikom u Beogradu.

Aleksandar Vučić i Milorad Dodik razgovarali su o aktuelnoj političkoj situaciji u BiH i regionu Zapadnog Balkana, a Dodik je tom prilikom ukazao na organizovanu kampanju koja se u BiH, ali i u nekim drugim državama, vodi protiv Republike Srpske i srpskog naroda koji u njoj živi, saopšteno je iz Vlade Srbije.

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić na sastanku u Beogradu

"Republika Srpska svog saveznika vidi prije svega u Srbiji, i očekuje da Vlada Srbije i njeni organi, u skladu sa Dejtonskim mirovnim sporazumom, pruže punu podršku i pomognu zaštiti Republike Srpske od svih vidova ugrožavanja", naveo je Dodik.

Premijer Vučić je istakao da su mir i stabilnost vitalni interesi srpskog naroda, ma gdje on živio, kao i da će Srbija uvijek insistirati na opstanku i boljoj budućnosti srpskog naroda u Republici Srpskoj, kao i na dobrim i prijateljskim odnosima sa BiH u cjelini.

Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: