VUČIĆ:Nikakve sankcije prema Srpskoj ne dolaze u obzir, oni koji to misle kucaju na pogrešna vrata” | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

VUČIĆ:Nikakve sankcije prema Srpskoj ne dolaze u obzir, oni koji to misle kucaju na pogrešna vrata”

Izvor: rejting.info | Datum:23.10.2021.

Predsjednik Republike Srbije Aleksandar Vučić poručio da nikakve sankcije prema Republici Srpskoj ne dolaze u obzir, te da oni koji misle da se njima nešto rješava kucaju na pogrešna vrata.


Vučić je, nakon sastanka sa srpskim članom Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom u Beogradu istakao da će se Srbija suprostaviti i biti protiv bilo kakvih sankcija prema Srpskoj, niti će biti blokade na Drini.

“Naš stav je veoma čvrst, jasan i nedvosmislen. Molimo ih sve da razgovaramo i da rješavamo probleme dijalogom”, rekao je Vučić i dodao da bi sankcije samo dovele do uzavrele situacije i da to nikome ništa dobro ne bi donijelo.

Vučić je dodao da “Oni koji misle da se sankcijama problemi rešavaju greše i zatvoriće sebi vrata i u Beogradu i u Banjaluci”.
Vučić je naglasio da pažljivo sluša Dodika i da mu kaže šta misli, te da su ti razgovori uvijek dobronamjerni jer Srpskoj želi samo dobro.

“Dodik je nedvosmisleno rekao da ne postoji nikakav hir Srpske da bilo kome pravi probleme. Možemo da pobjeđujemo samo ako se dogovaramo, pregovaramo i treba obnoviti dijalog sa svima, da se pronađe izlaz iz krize. Molimo ih sve da riješavamo probleme kroz razgovor i dijalog”, naglasio je Vučić.

On je istakao da kod Dodika vidi dobru volju da se problemi rješavaju razgovorom.

Rejting.info


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: