Potpisan sporazum o saradnji sindikata Elektroprivrede Srbije i Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Potpisan sporazum o saradnji sindikata Elektroprivrede Srbije i Srpske

Izvor: Radio Trebinje | Datum:04.02.2022.

Predstavnici Odbora sindikata Elektroprivrede RS i Sindikata radnika Elektroprivrede Republike Srbije danas su u Trebinju potpisali Sporazum o saradnji radnika ova dva sindikata.

Izražavajući zadovoljstvo povodom potpisivanja sporazuma, predsjednik Odbora sindikata ERS Zoran Mićanović smatra da je napravljen istorijski korak u odbrani nezavisnosti energetskog sistema Srbije i RS.

“Ovo je izuzetan dan ne samo za radnike već i za obje države. Energetika je od izuzetne važnosti i za Srbiju i za RS a suština daljeg djelovanja je da zadržimo kompanije da rade na hidro i termo sektoru. Ista konfiguracija i slični problem su obilježja obje elektroprivrede i nadamo se uzajamnoj pomoći i saradnji jednih i drugih“, rekao je Radosav Krsmanović predsjednik Sindikata radnika Elektroprivrede Republike Srbije.

„Elektroprivrede RS i Srbije su temelji razvoja ali usuđujem se i da kažem - nezavisnosti obje države“, rekao je Krsmanović.

Potpisivanje ugovora između dvije Elektroprivrede pozdravio je Borislav Grubač, izvršni direktor za organizaciono-pravne poslove Elektroprivrede RS.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: