Bečić u Nikšiću: Protesti sve masovniji – Manjinska Vlada nikad klimavija! | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Bečić u Nikšiću: Protesti sve masovniji – Manjinska Vlada nikad klimavija!

Izvor: Hercegovina press | Datum:20.02.2022.

U Nikšiću je održan još jedan protest Demokrata pod sloganom „Ustani, odbrani, pobijedi“, protiv najave formiranja manjinske vlade i, kako su poručili, „izdaje izborne volje građana“.

Lider Demokrata Aleksa Bečić kazao je da su protesti nikad masovniji i dostojanstveniji, a „njihova manjinska vlada nikad klimavija“, prenose Vijesti.
Bivši predsjednik Skupštine poručio je da je „Nikšiću prije 10 godina oteta pobjeda“.

„Ali iako su mislili da će proći decenije do momenta kad ćete ustati, došao je i 14. mart prije godinu dana, kada ste pokazali da ne trpite, nego prezirete i kriminal i primitivizam i kukavičluk, i da nema nacionalne ili regionalne ruke, udarca kome nećete stati na put“, kazao je Bečić.

Prema njegovim riječima, da su Demokrate htjele da „koaliraju sa DPS-om, otišli bi sami jer su mnogo jači i složniji“.

„Nas niko nikad neće moći da pomiri s kriminalom i korupcijom, možemo samo da pobjeđujemo kriminal i korupciju, i mi vam dajemo časnu riječ da ćemo ih pobijediti“, kazao je Bečić.

Ta pobjeda treba Crnoj Gori i njenoj djeci, kaže lider Demorkata i dodaje da „bez nje nema budućnosti“.

Nakon Bečićevog obraćanja građani, predvođeni liderima Demorkatske Crne Gore, krenuli su u protestnu šetnju ulicama Nikšića.

U prethodnom periodu protesti su organizovani u Podgorici, Kolašinu i Pljevljima.

Okupljeni su nosili transparente s različitim napisima.

„Ko se boji izbora nema podršku naroda“, „Ni na kafu sa izdajicama“, „Veliki vezir, mala vlada“, neki su od transparenata koji su nosili građani.

Agencije


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: