Gradonačelnik Trebinja glasao u Konzularnoj kancelariji Republike Srbije u Trebinju | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Gradonačelnik Trebinja glasao u Konzularnoj kancelariji Republike Srbije u Trebinju

Autor: Novinar Herceg | Izvor: HERCEG RTV | Foto: Herceg RTV | Datum:03.04.2022.

Naši sugrađani sa državljanstvom Srbije danas u svom gradu glasaju za izbore u ovoj zemlji - na biralištu otvorenom u Konzularnoj kancelariji Republike Srbije u Trebinju.

U Konzularnoj kancelariji Republike Srbije u Trebinju danas oko 11 časova glasao je i prvi čovjek Trebinja, gradonačelnik Mirko Ćurić. 

Danas je u Trebinju glasao i direktor Elektroprivrede Republike Srpske Luka Petrović. 

Ćurić i Petrović, nakon glasanja za medije su izjavili  da očekuju ubjedljivu pobjedu Aleksandra Vučića na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji. 

U Konzularnoj kancelariji Generalnog konzulata Srbije u Trebinju je do 10.00 časova glasalo je 17 odsto upisanih birača.

Za glasanje na predsjedničkim i parlamentarnim izborima u Srbiji prijavilo se 567 birača, rečeno je Srni u ovoj kancelariji.

Iz Konzularne kancelarije u Trebinju naveli su da će ovo biračko mjesto biti otvoreno do 20.00 časova, te pozvali sve građane koji su se prijavili za glasanje da ostvare biračko pravo.

"Potrebno je da birači imaju važeći identifikacioni dokument Srbije, odnosno ličnu kartu ili pasoš", naveli su iz ove kancelarije.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: