Vučić: U nedjelju razgovor s Putinom, tema i ugovor o gasu | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Vučić: U nedjelju razgovor s Putinom, tema i ugovor o gasu

Izvor: RTRS | Datum:26.05.2022.

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je danas da će sa šefom ruske države Vladimirom Putinom razgovarati u nedjelju u 11 časova.


 

Vučić je, komentarišući izjavu Srđana Milivojevića da uskoro uslijediti “spasiba na družbi“, kazao da će toga svakako biti jer će razgovarati sa Putinom, kao i da se obojica uvijek pristojno ponašaju i pozdravljaju i zahvaljuju.

- Taj koji je to rekao ne zna nijedan jezik - kritikovao je on.

Vučić je, osvrnuvši se na osmijehe i podsmijehe pojedinaca u vezi razgovora sa Putinom, najavio da će se s njim čuti u 11 časova.

- Svaka priča, izmišljotina, sve im padne u vodu, svaka laž, baš ih briga, sutradan nastave sa novim, a narod mora da živi i gleda ko je taj koji će da brine, da se ponaša odgovorno i ozbiljno - dodao je on.

Izrazio je uvjerenje da će sa Putinom imati ozbiljan, korektan razgovor, da će govoriti o gasnom ugovoru, saradnji i svim drugim pitanjima.

Vučić je najavio da će uskoro biti važnih posjeta iz Evrope, svijeta, ali i Ruske Federacije.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: