Nikolić: Vučić je mogao da završi kao Đinđić | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Nikolić: Vučić je mogao da završi kao Đinđić

Izvor: Srna | Foto: Srna | Datum:05.11.2016.

Predsjednik Srbije, Tomislav Nikolić, izjavio je da je zabrinut za život premijera Aleksandra Vučića koga su mogli da ubiju kao Zorana Đinđića, te naglasio da je neophodna istraga o tome zašto Vučića niko iz službi bezbjednosti nije ranije obavijestio o tome da se nešto priprema.

Tomislav Nikolić - Foto: TANJUG

Nikolić kaže da je Vučić o tome da je ugrožen saznao tek kad je bio zaista ugrožen, te da bombe i zolje pronađene u blizini porodične kuće premijera Srbije ukazuju na to da je riječ o pokušaju njegovog ubistva jer se zolja stavlja na oklop, a jedini oklopljeni automobil koji tuda prolazi je onaj kojim se vozi Vučić.

- Da li ovo nisu bili sposobni da otkriju ili nisu htjeli, tu je neophodna istraga - rekao je Nikolić za "Kurir".

On je poručio da je na službama bezbjednosti da kažu o čemu je riječ, te da je neophodno da se zna da li u tim službama postoje strani agenti koji rade za druge službe.

- Mora da se zna da li u tim službama postoje ljudi koji su strani agenti, koji rade za druge službe, koji se i ne boje da kažu da im je važnije šta misle neke strane tajne službe o njihovom radu, nego šta mislimo mi. Nismo, valjda, pod firmom pregovora sa EU, spremni da trpimo strane agenture u Srbiji - kaže Nikolić.

Nikolić kaže da je riječ o besmislenom i besomučnom pokušaju vraćanja u 2003. godinu, kada je ubijen Đinđić.

- Šta je onda radila Srbija 13 godina, ako bi to moglo da se ponovi? Ovo što je moglo da se desi Vučiću, to u Srbiji nikad ne smije da se desi. A moglo je da mu se desi da ga ubiju kao Đinđića! - upozorava Nikolić.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: