Vučić sa Srbima sa KiM: Samo hoćemo da čuvamo svoje, siguran sam da ćemo pokazati zrelost | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Vučić sa Srbima sa KiM: Samo hoćemo da čuvamo svoje, siguran sam da ćemo pokazati zrelost

Izvor: RTRS | Datum:22.11.2022.

Samo hoćemo da čuvamo svoje, siguran sam da ćemo kao narod pokazati zrelost i sačuvati svoja ognjišta, poručio je predsjednik Srbije Aleksandar Vučić, koji se sastao sa predstavnicima Srba sa KiM.
 


Aleksandar Vučić (Foto: TANJUG/STRAHINJA ACIMOVIC)


Vučić se sastao sa predstavnicima Srba sa Kosova i Metohije poslije obraćanja javnosti povodom neuspješnih pregovora u Briselu, objavljeno je na Instagramu.

- Evo me tu sa našim Srbima sa Kosova i Metohije. Zamolili smo ih samo da se čuvaju, da budu staloženi, da sačuvamo mir i stabilnost, da na tuđu bahatost i aroganciju odgovorimo onako kako pristojni ljudi uvijek odgovaraju. Mi samo hoćemo da čuvamo svoje i ništa više. Tako da siguran sam da ćemo kao narod pokazati zrelost i sačuvati svoja ognjišta - poručio je Vučić.

Vučić je prethodno i na konferenciji za medije poručio Srbima na Kosovu i Metohiji da je važno sačuvati mir.

Premijer privremenih prištinskih institucija Aljbin Kurti objavio je da prihvata zahtjev SAD i da za 48 sati odlaže primjenu mjere kažnjavanja vozača sa srpskim registarskim oznakama.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: