UŽIVO - Drugi krug predsjedničkih izbora u Crnoj Gori; Do 15 časova glasalo 50,2 odsto birača (VIDEO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

UŽIVO - Drugi krug predsjedničkih izbora u Crnoj Gori; Do 15 časova glasalo 50,2 odsto birača (VIDEO)

Izvor: RTRS | Datum:02.04.2023.

Državljani Crne Gore u drugom krugu izbora odlučuju ko će biti predsjednik - Kandidat DPS-a Milo Đukanović ili kandidat pokreta Evropa sad Jakov Milatović. Pravo glasa ima nešto više od 542 hiljada građana. Biračka mjesta otvorena su od 7, a biće zatvorena u 20 časova.

15.15 - CEMI je saopštio da je u drugom krugu predsjedničkih izbora u Crnoj Gori do 15 časova glasalo 50,2 odsto birača.

14.59 - Nikšićka policija prikuplja obavještenja od šest osoba nakon što joj je prijavljeno da jedna politička partija u prostorijama Pčelarske organizacije kupuje lične karte.

https://www.youtube.com/watch?v=J7tJBEJoc-c&embeds_euri=https%3A%2F%2Flat.rtrs.tv%2F&source_ve_path=MjM4NTE&feature=emb_title&ab_channel=CentarzamonitoringCEMI

Nikšićka policija je, postupajući po prijavi da se u prostorijama Pčelarske organizacije vrši kupovina ličnih karata od jedne političke partije, izašla na lice mjesta, gdje je zatekla šest osoba.

14.48 - CEMI je saopštio da je u drugom krugu predjsedničkih izbora u Crnoj Gori do 13 sati glasalo 39 odsto birača.

14.00 - Kandidat za predsjednika Crne Gore, ispred pokreta Evropa sad, Jakov Milatović glasao je danas u Podgorici.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: