Aleksandar Šapić podnio ostavku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Aleksandar Šapić podnio ostavku

Izvor: RTRS | Datum:29.09.2023.

Gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić podnio je danas ostavku na ovu funkciju.
 

Šapić je podnio ostavku, ali, kako je rekao, nastavlja da posvećeno obavlja svoj posao.

- Upravo sam podnio formalnu ostavku na mjesto gradonačelnika Grada Beograda, kako bi počeli da se stvaraju pravni uslovi za održavanje izbora koji bi se pored parlamentarnih i pokrajinskih, 17. decembra, održali i na nivou Beograda - rekao je gradonačelnik Aleksandar Šapić.

- I nakon ovog čina, nastaviću jednako predano i posvećeno da obavljam posao gradonačelnika, da bi se neometano obezbijedilo sprovođenje i realizacija, kako svih revolucionarnih socijalnih mjera, tako i projekata koje smo realizovali, započeli ili najavili, a koji su obilježili period od kad sam došao na ovo mjesto. Kad Vlada Srbije uvede Privremeni organ i kad se konačno steknu svi pravno formlani uslovi za raspisivanje izbora 17. decembra, očekujem da kao predsjednik tog tijela, takođe nastavim da vodim Beograd, do dana izbora i konačne provjere povjerenja, za sve što smo uradili u prethodnih godinu i po dana i što tek planiramo da uradimo za dobrobit Beograda i svih Beograđana - izjavio je Šapić.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: