Delegacija ERS-a na Petom samitu privrednih lidera u Beogradu ( FOTO ) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Delegacija ERS-a na Petom samitu privrednih lidera u Beogradu ( FOTO )

Izvor: Herceg RTV | Datum:01.12.2023.

Delagacija MH "Elektroprivreda Republike Srpske" na čelu sa generalnim direktorom Lukom Petrovićem učestvuje na Petom Samitu privrednih lidera koji se održava danas (1. decembra) u Beogradu.

Ovo je jedan od najznačajnijih biznis događaja godine i konferencija na kojoj su svi govornici predstavnici zemalja, najviši rukovodioci, vlasnici i predsjednici UO najuspješnijih regionalnih i internacionalnih firmi iz realnog sektora i državnih institucija.

Konferencija će otvoriti brojna važna pitanja i pokušati da da odgovore kako da lideri balansiraju procese stvaranja stabilnih i održivih kompanija u budućnosti, dok istovremeno pokušavaju da implementiraju strategije koje donose vrijednost danas.

U vremenu u kome se suočavamo sa energetskim izazovima i kada svi teže energetskoj efikasnosti i obnovljivim izvorima energije, energetika je i na ovom značajnom skupu jedna od najaktualnijih tema.

Učesnici Konferencije privrednih lidera govoriće i o ekonomskim perspektivama i prognozama za budućnost, potencijalima privrede, digitalnoj poljoprivredi...


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: