Lavrov čestitao Dačiću Dan državnosti | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Lavrov čestitao Dačiću Dan državnosti

Izvor: Tanjug/RTS | Foto: Sputnik | Datum:11.02.2017.

Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov uputio je danas čestitku ministru spoljnih poslova Srbije Ivici Dačiću povodom Dana državnosti u kojoj je istakao da Moskva visoko ocjenjuje postignutu dinamiku rusko-srpske saradnje u duhu strateškog partnerstva.

Sergej Lavrov i Ivica Dačić (foto: © Sputnik) -

"Ubjeđeni smo da maksimalno unapređenje cjelokupnog kompleksa bilateralnih veza u političkoj, trgovinsko-ekonomskoj i kulturnoj oblasti potpuno odgovara temeljnim interesima i nastojanjima naroda Rusije i Srbije", navodi se u čestitki Lavrova.

Lavrov je u čestitki istakao aktivan dijalog o aktuelnim pitanjima međunarodne agende, uspješnu saradnju u okviru doskorašnjeg predsjedavanja Beograda Organizaciji za crnomorsku ekonomsku saradnju (BSEC).

"Želim ti zdravlje, blagostanje i dalje uspjehe u tvojoj odgovornoj djelatnosti", navodi se u čestitki šefa ruske diplomatije, saopštilo je Ministarstvo spoljnih poslova Srbije.

Srbija slavi Dan državnosti 15. februara.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: