”U MOSTARU KAO KOD KUĆE” Vučić na večeri u Mostaru sa liderima iz regiona | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

”U MOSTARU KAO KOD KUĆE” Vučić na večeri u Mostaru sa liderima iz regiona

Izvor: toppotal.info | Datum:16.04.2024.

U ljetnikovcu ”Radobolja” kod Mostara organizovana je večera lidera iz BiH i regiona.

Večera je bila zatvorena za javnost, a kako se može vidjeti na fotografijama njoj su prisustvovali predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić, predsjedavajuća Savjeta ministara BiH, Borjana Krišto, dopredsjedavajući Doma naroda PS BiH, Dragan Čović, premijer FBiH, Nermin Nikšić, premijer Republike Srpske, Radovan Višković, predsjednik Republike Srpske, Milorad Dodik, predsjednica FBiH Lidija Bradara, šef delegacije EU u BiH, Johan Satler, specijalni izaslanik za dijalog Kosova i Prištine i druga regionalna pitanja Zapadnog Balkana, Miroslav Lajčak.

Nakon večere su na Instagramu oglasio predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić.

– Hvala Borjani i Draganu na izuzetnom gostoprimstvu. Zajedno sa predsednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom osećamo se kao kod kuće ovde u Mostaru i pripremamo se za Vaskršnji sabor u maju – napisao je predsednik u opisu fotografije.

Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas, posle dolaska u Mostar prvim letom Er Srbije iz Beograda, da vjeruje da će i sa porodicom lično da koristi novu liniju koja je uspostavljena danas posle 33 godine i da su Beograd i Mostar napravili dobar posao njenim uspostavljanjem.

 

 

 


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: