Dajković: Vlada zemlje koja je glasala za rezoluciju ne treba da postoji | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Dajković: Vlada zemlje koja je glasala za rezoluciju ne treba da postoji

Izvor: atv | Datum:24.05.2024.

Foto: Slobodna Crna Gora

 

Predsjednik Slobodne Crne Gore Vladislav Dajković ocijenio je da Vlada zemlje koja je glasala za rezoluciju o Srebrenici ne treba da postoji.

Dajković je istakao da je zvanična Crna Gora današnjim glasanjem za rezoluciju o Srebrenici u Generalnoj skupštini UN "bacila ljagu na tekovine 30. avgusta koji je, između ostalog, iznjedrio brojne ministre, pa i premijera Milojka Spajića.

"Spajić je pošao stopama nekadašnjeg predsjednika države, vlade i Demokratske partije socijalista Mila Đukanovića", rekao je Dajković.

On je naveo da je Spajić "očito preumio i više nije Srbin koji je cjelivao odar blaženopočivšeg vladike Atanasija, nego moderni Crnogorac po mjerilima Brisela i Vašingtona".

"Biće zanimljivo gledati u narednim danima pravdanja zašto je ipak bolje da nas neko `udara po glavi`, a da mu mi pričamo `malo je, udari još`", zaključio je Dajković.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: