Nikolić u posljednjoj predsjedničkoj posjeti kod Dodika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Region

Nikolić u posljednjoj predsjedničkoj posjeti kod Dodika

Izvor: RTRS | Datum:25.04.2017.

Predsjednik Srbije Tomislav Nikolić i premijer Aleksandar Vučić dogovorili su da bi posljednja zvanična posjeta Nikolića na ovoj funkciji trebalo da bude posjeta Republici Srpskoj, saznaje „Blic“.

Isti izvor navodi da je na jučerašnjem sastanku Vučića i Nikolića najviše riječi bilo o tome gdje treba da bude posljednja posjeta Nikolića, te da je on poželio da to bude Republika Srpska i da Vučić ide s njim.

„Želja je da se na teritoriji Republike Srpske izgradi veliki spomen-park žrtvama Jasenovca i to će biti tema zajedničkog sastanka Vučića i Nikolića sa /predsjednikom Republike Srpske/ Miloradom Dodikom i rukovodstvom Srpske“, rekao je sagovornik lista.

U spomen-park će, navodi izvor „Blica“, biti uloženi milioni evra. U planu je da tri četvrtine troškova snosi Vlada Srbije, a jednu četvrtinu Vlada Republike Srpske.

Vučić i Nikolić su dogovorili da 31. maja bude primopredaja dužnosti i polaganje zakletve, a između 15. i 20. juna inauguracija Vučića kao predsjednika Srbije.


Kategorija: Region

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: