Bosić neće na listu sa Obrenom Petrovićem | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Bosić neće na listu sa Obrenom Petrovićem

Izvor: srna | Datum:09.07.2018.

Visoki funkcioner SDS-a Mladen Bosić izjavio je danas da prihvata kao potpuno legitimnu odluku predsjednika stranke Vukote Govedarice da nosilac liste za Izbornu jedinicu dva za Predstavnički dom parlamenta BiH bude Obren Petrović.

"On je dobio pravo da odluči između Obrena Petrovića i mene. Danas sam obaviješten da će nosilac liste biti Obren Petrović", rekao je Bosić.

On je naveo da mu je nuđeno da bude nosilac kompenzacione liste, ali da je to odbio.

"Svima je poznato da smo Obren Petrović i ja dva sasvim različita profila, kako politička tako i ljudska i svjestan sam da se predsjednik Govedarica opredjeljujući za Obrena Petrovića, opredijelio i za sistem vrijednosti koji njegovo ime nosi sa sobom. Ne mogu da prihvatim da budem na listi i podržavam vrijednosti koje nosi nosilac te liste", kaže Bosić, prenose mediji.

Bosić je dodao da ima najmanje prava da komentariše odluke koje donosi Govedarica pošto sebe smatra najodgovornijim što je on postao predsjednik SDS-a.

Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: