Petrović: Cijenim Dodikovu energiju; Imaće moju podršku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Petrović: Cijenim Dodikovu energiju; Imaće moju podršku

Izvor: RTRS | Datum:06.11.2018.

Ppedsjednik Republike Srpske Milorad Dodik i gradonačelnik Doboja Obren Petrović u Doboju su razgovarali o učešću dobojskog SDS-a u vlasti u Republici Srpskoj.

Dodik je nakon sastanka rekao da će ubrzo po formiranju vlasti u Republici Srpskoj u Doboju biti održana sjednica Vlade na kojoj će se izmeđuostalog govoriti i o infrastrukturnim projektima i razvoju ovog grada. 

Petrović je rekao da podržava lidera SNSD-a, te snagu i energiju koju on pokazuje u radu.

"Cijenim samo rad i Dodik će imati moju podršku. Sigurno da ćemo ove četiri godine iskoristiti da dobijemo pomoć i Vlade Republike Srpske i Savjeta ministra", naveo je Petrović.

Infrastrukturni projekti, ali i visoka politika bile su teme sastanka Dodika sa Petrovićem.

Ranije je na sjednici Skupštine Gradskog odbora SDS jednoglasno odlučeno da će nosioci poslaničkih mandata iz Doboja iz Izborne jedinice pet u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Marić, Danijel Jošić i Nina Bukejlović podržati skupštinsku većinu.

Takođe, istaknuto je tada i da će Obren Petrović koji je dobio mandat u PS BiH, prihvatiti poziv novoizabranog srpskog člana Predsjedništva Milorada Dodika za formiranje patriotskog bloka.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: