Sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Sastanak delegacija SNSD-a i NDP-a

Izvor: rtrs | Datum:14.11.2018.

U Banjaluci je u toku sastanak delegacija SNSD-a na čelu sa predsjednikom stranke Miloradom Dodikom i NDP-a, predvođenog liderom stranke Draganom Čavićem.

Sastanku u ime SNSD-a prisustvuju i potpredsjednici SNSD-a Željka Cvijanović, Nebojša Radmanović i Radovan Višković, koji je predložen za mandatara za sastav nove vlade Republike Srpske.

U delegaciji NDP-a su i članovi Izvršnog odbora stranke Zdravko Krsmanović i Momčilo Novaković.

Prethodno je održan sastanak delegacije SNSD-a i grupe Obrena Petrovića iz Doboja.

Radovan Kovačević, portparol SNSD-a, rekao je nakon ovog  sastanka da je dogovoreno da SNSD i grupa Obrena Petrovića djeluje zajedno, kako u Republici Srpskoj, tako i na nivou BiH.

"Obren Petrović će biti poslanik u Klubu SNSD-a u Predstavničkom domu PS BiH, a dva narodna poslanika koji su uz Petrovića, pristupiće Klubu poslanika SNSD-a u Skupštini Republike Srpske", kazao je Kovačević.

Sastanaku u Palati Republike prisustvovali su i predsjednica Vlade Republike Srpske i novoizabrana predsjednica Srpske Željka Cvijanović i Radovan Višković, koji je predložen za mandatara za novu Vladu.

Sa Petrovićem je na sastanak u Palatu došao Boris Jerinić, član dobojskog Gradskog odbora SDS-a.

SNSD je sa Socijalističkom partijom i DNS-om, te sa Ujedinjenom Srpskom potvrdio koaliciju.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: