Dodik pozvao srpske funkcionere u Sarajevu da podnesu ostavke | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik pozvao srpske funkcionere u Sarajevu da podnesu ostavke

Izvor: Srna | Datum:21.11.2018.

Predsjedavajući Predsjedništva BiH Milorad Dodik pozvao je funkcionere Republike Srpske u zajedničkim institucijama BiH da podnesu ostavke i naveo da oni nemaju njegovo povjerenje jer su vodili politiku suprotnu politici Srpske.

- Neki od njih možda mogu da ostanu, to ćemo tek da vidimo. Oni koji to ne urade naći ćemo način da ih sklonimo s dužnosti - rekao je Dodik novinarima u Banjaluci.

On kaže da ne želi da sprovodi ikakvu silu, ali smatra da bi podnošenje ostavki bilo pristojno, s obzirom na to da je narod glasao za politiku koja je suprotna njihovoj.

- Ponosan sam na činjenicu da sam na svim izborima do sada dobio najveći broj srpskih glasova od svih dosadašnjih članova Predsjedništva. To je potvrda politici koju vodim. U toj politici nema mjesta ljudima koji su protekle četiri godine skrnavili Srpsku - rekao je Dodik.

On je ponovio da oni nisu njegovi saradnici, ali ako žele to da budu moraće da se dokažu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: