Višković: Fokus na realni sektor i povećanje plata | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Višković: Fokus na realni sektor i povećanje plata

Izvor: rtrs | Datum:23.11.2018.

Mandatar za sastav nove Vlade Republike Srpske Radovan Višković, nakon što je održao konsultacije sa predstavnicima opozicionih partija, rekao je da će prijedlozi svih partija sa kojima je razgovarano biti uvaženi.

Naglasio da će prioriteti u radu Vlade ostati institucionalna stabilnost i ekonomski razvoj, uz insistiranje na principima stručnosti i odgovornosti.

"Mi smo u prva dva dana obuhvatili sastanke sa svim političkim partijama, koje imaju poslanike u NSRS. Predočio sam svoje ciljeve za naredni period, sa akcentom na rješavanju životnih pitanja koja se tiču građana Republike Srpske", kazao je Višković.

Fokus rada u budućnosti, ističe, biće na očuvanju institucija Srpske, realnom sektoru, povećavanju zapošljavanja i plata u Srpskoj.

"Od većine partija dobio sam uvjeravanja da oni odobravaju takav pristup radu buduće Vlade Republike Srske. Uglavnom, sve prijedloge ću da uvažim, bez obzira na stranu sa koje dolaze, ukoliko nisu u pitanju politikanska nametanja", naveo je Višković.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: