NSRS danas o budžetu i ekonomskim reformama | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

NSRS danas o budžetu i ekonomskim reformama

Izvor: RTRS | Foto: SRNA | Datum:21.12.2018.

Narodna skupština Republike Srpske danas bi trebalo da razmatra rebalans budžeta za ovu godinu i prijedlog budžeta za narednu.


Na sjednici bi po hitnom postupku trebalo da bude razmatran Prijedlog drugog rebalansa budžeta i Prijedlog zakona o izmjenama Zakona o izvršenju budžeta Srpske za ovu godinu, najavljeno je iz Odsjeka Narodne skupštine za odnose s javnošću.

Poslanici bi po hitnom postupku trebalo da razmatraju prijedlog programa ekonomskih reformi Republike Srpske za period od 2019. do 2021. godine, te Prijedlog budžeta i Prijedlog zakona o izvršenju budžeta Srpske za 2019. godinu.

Na predloženom dnevnom redu je i prijedlog zakona o izmjenama i dopunama Zakona o dječijoj zaštiti, koji bi trebalo da bude razmatran po hitnom postupku.

U redovnoj proceduri poslanici bi trebalo da razmotre prijedlog odluke o dugoročnom zaduživanju i prijedlog odluke o kratkoročnom zaduživanju Srpske emisijom trezorskih zapisa za 2019. godinu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: