Najveći neprijatelj Republike Srpske (FOTO) | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Najveći neprijatelj Republike Srpske (FOTO)

Izvor: RTRS | Datum:04.02.2019.

Odavno je javnosti poznato da mnogi žele urušiti Republiku Srpsku, ali takođe mnogima nije poznato da na čelu te bande koja svim silama pokušava urušiti RS i njene institucije stoji jedan mali, kako neko skoro napisa "Kratki vic", Potrkuša Vukanović Nebojša, politička prostitutka, greškom narodni poslanik, veliki lažov i manipulator.

Prije samo nekoliko trenutaka ovaj grešnik i manipulator na svom kolektoru laži objavio je tekst “Ko je pohodio Fazlagića Kulu?“ gdje vidimo ko plaća ovog nesrećnika. Otvoreno braneći svoje Bošnjake saborce, Vukanović još više diže tenzije, nazivajući proslavu Dana Republike Srpske “POHOD NA FAZLAGIĆA KULU“.

Ovo je vjerovatno HVALA Gačanima koji su sinoć dijelili trpezu sa ovim Nebojšom Vukanovićem!

Vjerujemo da ćemo do 17. februara (slučajno ili namjerno), čitati još mnogo laži, od “pucanja brane“, uništavanja parka do pohoda na Fazlagića kulu. Očajnički potezi Nebojše Vukanovića su zabrinjavajući, jer ko zna šta još ovoj osobi može pasti na pamet?!

Pozivamo građane Hercegovine da se ne plaše naslova sa kolektora laži, pisao je Vukanović uvijek laži i neistine, pisaće i dalje, neka je on nama živ i zdrav, ali daleko mu lijepa kuća. Preselio bi on u Sarajevo vrlo rado, ali mu žao vile u Trebinju i vile u Dubrovniku. Samo prije 2 dana u svojoj luksuznoj vili ugostio je, kako on kaže, ugledne svoje partijaše, jelo se i pilo raskošno i luksuzno kako to samo njima dolikuje. Za jednog blogera, profesora Nikšićkog, a odnedavno narodnog poslanika Vukanović ima vilu na kojoj bi mu pozavidjeili mnogi ugledni Hercegovci koji zaista radiše i zaradiše!

Pravi Hercegovci, Bogu hvala još ih vidimo u Trebinju i cijeloj Hercegovini, nisu prodavali čast i obraz za neke vile a ni mnogo vrijednije stvari... što nije slučaj sa Vukanovićem koji je zbog ličnih ciljeva i koristi postao politička prostitutka.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: