Cvijanović-Vigemark: Neophodno sprovesti volju građana iskazanu na izborima | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanović-Vigemark: Neophodno sprovesti volju građana iskazanu na izborima

Izvor: RTRS | Datum:31.07.2019.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović razgovarala je sa šefom Delegacije EU u BiH i specijalnim predstavnikom EU u BiH Lars Gunarom Vigemarkom.


Aktuelna politička i ekonomska situacija u Republici Srpskoj i BiH, sa posebnim akcentom na njihov evropski put, bile su dominantne teme sastanka.

Predsjednica Cvijanović je ovom prilikom istakla opredjeljenje institucija Republike Srpske evropskom putu, te naglasila da je za dalje kretanje ka evropskim intergacijama neophodno sprovesti volju građana iskazanu na opštim izborima održanim u oktobru prošle godine i formiranje kredibilne i legitimne vlasti na svim nivoima u BiH.

Tokom sastanka sagovornici su izrazili obostrana očekivanja da će predstojeći period biti obilježen konstruktivnim političkim dijalogom i aktivnostima, kako bi se mogao obezbijediti nastavak započetih reformskih procesa i realizacija projekata koji za cilj imaju stvaranje boljih uslova za unapređenje životnog standarda svih građana.



Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: