Cvijanovićeva o DNS: Moguće da postoje problemi, treba razgovarati i rješavati ih | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanovićeva o DNS: Moguće da postoje problemi, treba razgovarati i rješavati ih

Izvor: SRNA | Datum:05.10.2019.

Potpredsjednik SNSD-a Željka Cvijanović izjavila je nakon odluke DNS-a da zaustavi dalje djelovanje u okviru sporazuma sa koalicionim partnerima da je moguće da postoji neki problemi koji su doveli do toga, ali da smatra da ih razgovorom treba rješavati.

- Ne znam šta znači to `zamrzavanje` koalicionih partnera. Ako je to neko vrijeme da se uzme predah, da se nešto unaprijedi, onda to razumijem i onda je to u redu", rekla je Cvijanovićeva novinarima u Ritešiću kod Doboja.

Ona smatra da se odnosi u koaliciji treba stalno da preispituju, dotjeruju i otklanjaju određeni probleme.

- Moguće da imaju neki problemi koji su doveli do toga, ali u suštini ovo je koalicija koja traje oko 20 godina, u različitim formama... Kada se dese neki poremećaji onda treba sjesti, razgovarati i rješavati te probleme - zaključila je Cvijanovićeva.

Predsjedništvo DNS-a odlučilo je danas da zaustavi dalje djelovanje u okviru sporazuma sa koalicionim partnerima.Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: