Čubrilović: Kompromis i sabornost glavni principi Demosa | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Čubrilović: Kompromis i sabornost glavni principi Demosa

Izvor: Radio Foča | Datum:19.11.2019.

Predsjednik Demosa Nedeljko Čubrilović rekao je u Foči da će ova stranka u međustranačkim odnosima tražiti kompromis i zastupati sabornost srpskog naroda.

Čubrilović je istakao da će principe kompromisa i sabornosti zastupati i u odnosu sa koalicionim partnerima i ostalim strankama, da bi Srpska i BiH što prije izašle iz sadašnje situacije, da bi počeo da se obezbjeđuje dovoljan broj radnih mjesta za mlade koji treba da formiraju porodice i ostanu na ovom prostoru.

“Kompromis za sve i brže ćemo ići naprijed”, naglasio je Čubrilović, koji je danas uručio članske karte članovima fočanskog Demosa.

On je napomenuo da je Demos u gotovo svim opštinama formirao odbore, te da će stranka presjek stanja napraviti 22. decembra, na godišnjicu postojanja.

Čubrilović je naveo da je uveliko počela priprema za lokalne izbore, te da će tek nakon lokalnih izbora u stranci moći da ocijene kolika je njihova snaga i uticaj u narodu.

Predsjednik Opštinskog odbora Demosa Spomenko Stojanović rekao je da je danas organizovano uručenje članskih karata za 100 članova.

“To ne znači da narednih dana neće svi dobiti članske karte, to će biti svakodnevni proces. Mi smo zadržali naše članstvo koje smo imali u prethodnoj partiji, uglavnom je to 95 odsto članstva u novoj partiji. Sada je ovo samo osvježenje, davanje novih dokumenata, odnosno novih članskih karata”, rekao je Stojanović.



Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: