Dodik: Podrška Trampu i osnovnim ljudskim vrijednostima | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik: Podrška Trampu i osnovnim ljudskim vrijednostima

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:19.12.2019.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik uputio je podršku predsjedniku SAD Donaldu Trampu, ističući da oni koji vrše udar na Trampa i pokušavaju da ga smijene ugrožavaju osnovne ljudske vrijednosti za koje se bori američki predsjednik.

- Ugrožavaju kako u samoj Americi, tako i širom svijeta, jer mnoge manje države se orijentišu prema SAD - dodao je Dodik.

Dodik je naglasio da Amerika, kao vodeća svjetska sila usmjerava globalne procese i da je jako bitno za cijeli svijet da SAD vodi neko ko je suverenistički i patriotski orijentisan, kao aktuelni američki predsjednik Tramp.

- Zato izražavam punu podršku predsjedniku Trampu, jer je podrška njemu podrška patriotskim i suverenističkim vrijednostima do kojih je nama stalo i za koje se već decenijama borimo. Uvjereni smo da samo na tim temeljima može da se gradi demokratičniji i humaniji svjetski poredak - navodi se u dijelu pisma koje je Dodik uputio Trampu, a koji je u posjedu Srne.

Dodik je na kraju citirao Trampa, dodajući da iza tih riječi stoji Republika Srpska i on lično.

- Ako želite slobodu, ponosite se svojom zemljom. Ako želite demokratiju, držite se svog suvereniteta. Ako želite mir, volite svoju naciju. Mudri lideri uvijek prvo misle na dobrobit svog naroda i zemlje. Budućnost ne pripada globalistima. Budućnost pripada patriotama - naveo je Dodik.



Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: