SIPA ušla u Pavlović banku, Bosić podnio prijavu protiv Dodika | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

SIPA ušla u Pavlović banku, Bosić podnio prijavu protiv Dodika

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:19.11.2015.
Predsjednik SDS-a Mladen Bosić podnio je krivičnu prijavu protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika i vlasnika i uprave Pavlović internešenal banke zbog navodnih malverzacija u vezi sa kupovinom vile u Beogradu.

Pavlović banka - Foto: RTRS

Gotovo istovremeno na meti SIPE i Tužilaštva BiH bile su prostorije Pavlović banke u Bijeljini. Detalje i razloge pretresa nisu željeli da otkriju. Samo su kratko saopštili da je izvršena provjera određenih računa i transfera u ovoj banci. 

Četiri stranice – osam imena. Na vrhu liste je predsjednik Srpske Milorad Dodik. Njega, upravu Pavlović banke i Agencije za bankarstvo Srpske Mladen Bosić sumnjiči za odobravanje i isplatu fiktivnog kredita za kupovinu vile na Dedinju.

“Krivična prijava je napisana i dostavljena određenim istražnim organima. Za to što tvrdimo postoji sva dokumentacija”, rekao je danas Mladen Bosić predsjednik SDS-a.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: