Cvijanović: Institucije moraju biti zajedno okupljene oko interesa Srpske | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Cvijanović: Institucije moraju biti zajedno okupljene oko interesa Srpske

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:28.12.2019.

Predsjednica Republike Srpske Željka Cvijanović izjavila je danas da republičke institucije moraju biti zajedno okupljene oko interesa Republike, da bi mogli da postignu rezultate koje građani očekuju.


 
Cvijanovićeva je na prijemu povodom Dana Republike, istakla da je zadovoljna činjenicom da je Srpska bila i ostala stabilna, bez obzira na probleme i različite napade.

Poručila je da će u narednoj godini dati sve od sebe da život u Srpskoj stabilno funkcioniše, te da to treba i drugi da učine.

Cvijanovićeva je ocijenila da svako na svom poslu i sa svoje pozicije može dosta uraditi za Srpsku.

Današnji zajednički prijem organizovan je za delegacije privrednika, sportista, studenata i nagrađenih učenika, delegaciju kulturnih i naučnih radnika i predstavnika izdavača iz Republike Srpske, te delegaciju Saveza nacionalnih manjina i predstavnike medija.Ona je podsjetila da je vlast u Republici Srpskoj uspjela da povećava plate i penzije, da je socijalna slika bolja jer su i u tom pogledu uspjeli da izdvoje više novca.

- Svaka godina nosi neki rekordni pokazatelj zaposlenosti, naš rast je stabilan i sve su to pretpostavke da budemo dovoljno zadovoljni - ocijenila je Cvijanovićeva.

Cvijanovićeva je poželjela srećne praznike i Dan Republike koji će, kako je navela, i ove godine biti veličanstveno obilježen.

Predsjednik Narodne skupštine Republike Srpske Nedeljko Čubrilović rekao je institucije Srpske rade na stvaranju pozitivnog ambijenta kako bi dobre ideje došle do izražaja.

Današnji zajednički prijem organizovan je za delegacije privrednika, sportista, studenata i nagrađenih učenika, delegaciju kulturnih i naučnih radnika i predstavnika izdavača iz Republike Srpske, te delegaciju Saveza nacionalnih manjina i predstavnike medija.




Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: