Mašić: Godina bila veoma uspješna, izmirene sve obaveze | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Mašić: Godina bila veoma uspješna, izmirene sve obaveze

Izvor: SRNA | Foto: SRNA | Datum:30.12.2019.

Načelnik opštine Foča Radisav Mašić izjavio je danas da je 2019. bila veoma uspješna godina u kojoj su sve obaveze iz opštinskog budžeta redovno izmirivane, tako da se u novu godinu ulazi čistih računa i sa stabilnim poslovanjem.


Mašić je naveo da su svi budžetski korisnici na vrijeme dobijali sredstva i da je opština likvidna.

"Ovo je godina u kojoj smo oko 30 odsto budžetskih sredstava investirali, a osim toga u opštini je investirano oko 10 miliona KM dodatnih sredstava, tako da su urađeni veliki pomaci. Ovo je dobar osnov da nastavimo tako i u narednoj godini", rekao je Mašić nakon novogodišnjih prijema za direktore javnih ustanova i predstavnike medija.

On je dodao da će danas i sutra biti isplaćene i posljednje dvije stipendije, koje je ove godine primalo 140 studenata.

Mašić je Fočacima poželio srećne novogodišnje i božićne praznike, da budu dobrog zdravlja, da ih prati svaka sreća, da imaju uspjeha u poslu koji rade, a oni koji ne rade da dobiju posao u narednoj godini.

"Posla će biti jer najavljuju se velike investicije koje će angažovati veći broj radnih mjesta", poručio je Mašić.

Načelnik Foče je ocijenio da je i u ovoj godini lokalna uprava imala dobru saradnju sa medijima, za koje je naveo da su objektivno i pravovremeno informisali javnost o svim dešavanjima.

Mašić je zahvalio predstavnicima medija, kako za afirmativne priče, tako i za izvještavanje o svim temama, čime se, kako je naglasio, zajednički doprinosi rješavanju životnih problema građana.



Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: