Dodik: Uloga žene u porodici i društvu je neprikosnovena | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Dodik: Uloga žene u porodici i društvu je neprikosnovena

Izvor: RTRS | Foto: RTRS | Datum:07.03.2020.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik čestitao je svim ženama 8. mart - Međunarodni dan žena, naglasivši da je zajednički cilj društva unapređenje njihovog položaja u svim oblastima života i rada.


- Međunarodni dan žena je simbol borbe za njihova prava, a napredak jednog društva mjeri se i po tome koliko smo ženama omogućili da imaju svoje mjesto u društvu, da budu poštovane i one i njihov rad, trud i zalaganje - istakao je Dodik.

Srpski član Predsjedništva BiH je naglasio da je učešće žena u svim sferama društva od velikog značaja, jer doprinosi njegovom razvoju na poseban način.

- Uloga žene u porodici i društvu u cjelini je neprikosnovena, a društvo koje ne koristi taj potencijal sputava svoj napredak - istakao je Dodik.

On je svim ženama uputio najsrdačnije čestitke povodom 8. marta - Međunarodnog dana žena i njima i njihovim porodicama poželio zdravlja, sreće i uspjeha na svim poljima, saopšteno je iz kabineta srpskog člana Predsjedništva BiH.

Širom svijeta sutra se obilježava 8. mart - Međunarodni dan žena.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: