Mićić: Žaliću se na odluku o isključenju iz stranke | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Mićić: Žaliću se na odluku o isključenju iz stranke

Izvor: SRNA | Datum:11.03.2020.

Predsjednik Gradskog odbora SDS-a Bijeljina Mićo Mićić najavio je danas da će se žaliti na odluku vrha stranke o njegovom isključenju iz SDS-a.
 


- Imaćemo ovih dana sastanke i donijećemo odgovarajuće zaključke, a naravno da ćemo tražiti preispitivanje odluke na Glavnom odboru, a ako treba i u Skupštini SDS-a - rekao je Mićić.

On je dodao da je Gradski odbor SDS-a Bijeljina i prije odluke vrha SDS-a donio zaključke da, ukoliko se desi neka smjena ili isključivanje, to neće biti prihvaćeno.

"Žao mi je što je došlo do toga i što još jednom nisu razumjeli da je preče ovo što mi radimo, projekti za dobrobit grada i građana", rekao je Mićić.

Poručio je da će uvijek birati put pomoći sugrađanima u odnosu na vrh politike.

- Biće SDS uvijek jak i pobjednički u Bijeljini i ostaće, bez obzira na te smjene - ocijenio je Mićić.

Predsjedništvo SDS-a juče je raspustilo bijeljinski Izvršni Gradski odbor SDS-a, te iz stranke isključilo dosadašnjeg prvog čovjeka Gradskog odbora Miću Mićića.

Predsjedništvo SDS-a odbacilo je 3. marta sporazum koji je prvi čovjek bijeljinskog SDS-a ranije potpisao sa liderom SNSD-a Miloradom Dodikom, a prema kojem će Mićić na predstojećim lokalnim izborima biti kandidat za gradonačelnika Bijeljine široke koalicije koju podržava i SNSD.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: