BiH i Crna Gora dobijaju zajedničke granične prelaze na Zupcima i Klobuku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

BiH i Crna Gora dobijaju zajedničke granične prelaze na Zupcima i Klobuku

Izvor: TREBINJELIVE | Datum:13.03.2020.

Ministar bezbijednosti Bosne i Hercegovine Fahrudin Radončić danas je boravio u službenoj posjeti Crnoj Gori gdje je imao veoma uspješan sastanak sa ministrom unutrašnjih poslova Crne Gore Mevludinom Nuhodžićem.

Istakao je da su odnosi između BiH i Crne Gore na odličnom nivou i dogovoreno je uspostavljanje četiri zajednička granična prelaza i to na graničnim prelazima Deleuša-Vraćenovići, Hum - Šćepan Polje, Klobuk - Ilino Brdo i Zupci - Sitnica, što će značajno uticati na ubrzanje prometa preko granice i smanjiti zadržavanja robe i putnika.

Radončić je hitno napustio Crnu Goru i helikopterom MUP-a Crne Gore se vraća u BiH, kako bi u 17.00 sati prisustvovao sastanku predsjedavajućeg Vijeća ministara Zorana Tegeltije i premijera Fadila Novalića i Radovana Viškovića u vezi s aktuelnom situacijom o koronavirusu, saopšteno je iz Ministarstva bezbjednosti.

Da bi stigao na taj sastanak crnogorski kolega Radončiću je ustupio helikopter MUP-a Crne Gore kako bi na vrijeme stigao u Doboj.

Radončić se na svom Instagram profilu videom iz helikoptera zahvalio crnogorskom ministru unutrašnjih poslova Mevludinu Nuhodžiću.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: