Premijerka demantuje Mihajlicu: "Uhapšeni nisu bili u mom obezbjeđenju" | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Premijerka demantuje Mihajlicu: "Uhapšeni nisu bili u mom obezbjeđenju"

Izvor: Srna | Foto: SRNA | Datum:16.01.2016.
Predsjednica Vlade Željka Cvijanović izjavila je da nisu tačne tvrdnje predsjednika SRS Republike Srpske Milanka Mihajlice da su neki od uhapšenih pripadnika MUP-a bili u njenom najužem obezbjeđenju ili da su obavljali poslove obezbjeđenja članova njene porodice.

Željka Cvijanović - Foto: SRNA "Navedena lica nisu nikad bila u mom obezbjeđenju, niti su vršili poslove obezbjeđenja članova moje porodice. Da je gospodin Mihajilica dorastao zadatku da bude predsjednik Odbora za bezbjednost Narodne skupštine Republike Srpske, a očito nije, pohvalio bi aktivnosti MUP-a Srpske koje radi na rasvjetljavanju ovako teškog krivičnog djela, umjesto što širi dezinformacije i neistine u vezi sa pripadnicima obezbjeđenja predsjednika Vlade", rekla je Cvijanovićeva Srni na pitanje da prokomentariše tvrdnje Mihajilice da su "neki od uhapšenih pripadnika MUP-a bili u najužem obezbjeđenju predsjednika Vlade Željke Cvijanović".

Ako su neka od tih lica kao pripadnici Specijalne jedinice policije Republike Srpske bila vanredno upućivana na određene lokacije, događaje ili skupove u cilju dodatnog obezbjeđenja, istakla je Cvijanovićeva, ni tada taj zadatka nisu obavljali kao pripadnici ličnog obezbjeđenja predsjednika Vlade, što bi, kako je navela, gospodin Mihajilica svakako trebalo da zna.

 


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: