"Stvaraoci RS": Zadovoljni statusom udruženja od javnog interesa | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

"Stvaraoci RS": Zadovoljni statusom udruženja od javnog interesa

Izvor: SRNA | Datum:03.02.2016.
Predsjednik Asocijacije "Stvaraoci Republike Srpske" Momčilo Krajišnik izrazio je zadovoljstvo i zahvalnost Vladi Republike Srpske zbog odluke da se ovoj asocijaciji dodijeli status udruženja od javnog interesa.

"Naš plan je da pomognemo Republici Srpskoj i da radimo za njenu dobrobit, i taj zadatak ćemo sigurno završiti časno. Smatramo da je to naša dužnost", rekao je Krajišnik.

On je istakao da će odobravanjem određenih sredstava Asocijaciji biti omogućeni bolji uslovi za rad.

"Nećemo se svrstavati ni na jednu stranu jer mi nismo politička stranka, ali ćemo na svaku pojavu koja je loša ukazati, a dobru pohvaliti. Takođe, borićemo se za pomirenje između politički 'zaraćenih strana'", naveo je Krajišnik.

On je odbacio sve optužbe na račun "Stvaralaca Republike Srpske", dodavši
da ne želi da komentariše neodmjerene izjave koje dolaze od ljudi koji, ili ne razumiju rad ovog udruženja, ili imaju neke prikrivene ciljeve.

Vlada Srpske donijela je u ponedjeljak, 1. februara, odluku kojom je status udruženja od javnog interesa, između ostalih, dodijeljen i Asocijaciji "Stvaraoci Republike Srpske".


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: