Danas odluka o žalbi za štampanje glasačkih listića | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Danas odluka o žalbi za štampanje glasačkih listića

Izvor: RTRS | Datum:12.08.2020.

Kancelarija za razmatranje žalbi BiH danas će razmatrati žalbu na odluku Centralne izborne komisije BiH o izboru kompanije koja će štampati glasačke listiće za lokalne izbore.
 

Predsjedavajuća Kancelarije Željka Klobučar rekla je Srni da ova institucija neće biti prepreka da lokalni izbori budu održani 15. novembra.

- Što se tiče Kancelarije za razmatranje žalbi, ona sigurno neće usporiti proces koji se tiče lokalnih izbora u kome je i štampanje glasačkih listića jedna važna karika - poručila je Klobučar.

Ona je dodala da su primili žalbu jedne firme koju su odmah pozvali kako bi izvršila uplatu naknade od oko 7.000 KM za pokretanje žalbenog postupka.

- Podnosilac žalbe je to učinio i u petak nam je dostavio dokaz da je uplatio naknadu, a sjednica na kojoj će žalba biti razmatrana i donesena odluka o tome zakazana je danas u 11.00 časova - rekla je Klobučar.

Podnosilac žalbe je grupa ponuđača i to Atlantik iz Banjaluke, te kompanije Igepa bh i Farma prom iz Sarajeva.

Prema okvirnom sporazumu, posao štampanja glasačkih listića, vrijedan 805.528 KM sa PDV-om, dodijeljen je firmi Unioninvestplastika Sarajevo.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: