Utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću

Izvor: RTRS | Datum:03.09.2020.

Centralna izborna komisija BiH danas će u Sarajevu organizovati žrijebanje političkih subjekata za utvrđivanje redoslijeda na glasačkom listiću za predstojeće lokalne izbore u BiH.

Žrijebanje će biti izvršeno danas u sjedištu CIK-a BiH sa početkom u 11.00 časova, a biće emitovano uživo na internet stranici www.izbori.ba, najavljeno je iz CIK-a.

Centralna izborna komisija BiH je ovu izbornu radnju prilagodila epidemiološkoj situaciji u BiH prouzrokovanoj virusom kovid 19.

CIK BiH, nakon provedenog žrijebanja, svojom odlukom određuje redoslijed političkih subjekata na glasačkom listiću koji će se primjenjivati na lokalnim izborima u BiH zakazanim za 15. novembar ove godine.

O postupku žrijebanja se vodi zapisnik, koji će zajedno sa navedenom odlukom biti dostupan javnosti na internet stranici Centralne izborne komisije BiH.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!
loading...

Najčitanije u ovoj kategoriji: