Mazalica: Zašto Jovičić mijenja mišljenje o Cvijanović promjenom političkog dresa!? | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Mazalica: Zašto Jovičić mijenja mišljenje o Cvijanović promjenom političkog dresa!?

Izvor: RTRS | Datum:07.04.2021.

Poslanik SNSD-a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Srđan Mazalica izjavio je Srni da je apsurdno i tragikomično to što Radislav Jovičić govori da Željka Cvijanović "nezasluženo sjedi na poziciji predsjednice Republike", budući da je riječ o ženi koja je na to mjesto izabrana jasno izraženom voljom naroda, tačnije sa 320.000 glasova građana Srpske.
 

- Podsjetio bih Jovičića da je svojevremeno, kao ministar unutrašnjih poslova, sjedio u Vladi koju je vodila upravo tadašnja premijerka Cvijanović i nije govorio da "nezasluženo sjedi na poziciji predsjednika Vlade". Zašto se promjenom političkog dresa, a kasnije i promjenom političke orijentacije njegove stranke, mijenja i njegovo mišljenje o Željki Cvijanović, to je pitanje za Jovičića - istakao je Mazalica za Srnu.

On je rekao da je siguran da bi Cvijanović mogla reći mnogo više o karakteru i sposobnostima bivšeg ministra, ali je sa najviše funkcije ponekada suvišno komentarisati izjavu funkcionera stranke koja se raspada brzinom svjetlosti, upravo zahvaljujući politici njenog rukovodstva.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: