Tamindžija: Pravo gubitnika je da se ljuti | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Tamindžija: Pravo gubitnika je da se ljuti

Izvor: Hercegovina Press | Datum:10.04.2021.

„Pravo gubitnika je da se ljuti i da iznalazi razloge za loše stanje i poraze, ali govoriti da su svi izbori do sada pokradeni i optuživati samo jednu stranu za to je nekorektno. Da li je, po toj logici, opozicija pokrala izbore u Tesliću, Modriči ili Šamcu?! Ne možete izbore “pokrasti” bez dogovora predstavnika svih političkih partija na biračkim mjestima. Nema načina ako neće SDS-ov posmatrač reći: ,,Hajde, ubaci trojicu, evo dva tebi, jedan meni”. Ili obrnuto. Figurativno govorim.„, izjavio je narodni poslanik Ilija Tamindžija povodom izjave SDS-ovog Milana Miličevića da očekuje povjedu opozicije 2022. godine ako ne bude izborne krađe.

Tamindžija je dodao da su građani Republike Srpske su već imali priliku da se uvjere u vlast sadašnjih opozicionih struktura.

„Mislim da se svi dobro sjećamo dvije vlade sastavljene od ekonomskih eksperata PDP-a. To su bile dvije najgore vlade u istoriji RS, koje su privatizovale više od 500 preduzeća, od kojih RS nije imala ništa. Sjećaju se dvije vlade koje su penzionerima ostale dužne dvije penzije, plate budžetskim korisnicima, kada nije bilo podsticaja poljoprivredi… Ne znam na osnovu čega Miličević i predstavnici opozicije temelje optimizam kada ne postoje ni pojedini opštinski odbori SDS, a kamo li niže strukture partije“, rekao je Tamindžija za Blic.

Po njegovom mišljenju u izbornoj jedinici devet ne postoje ni PDP ni DNS. Smatra da SDS može da ima jednog ili nijednog poslanika

„Kakvo je stanje u Krajini, gdje imamo gradonačelnika Banja Luke koji se još nije snašao na toj poziciji, što je vidljivo i njegovim nastupima,a i “postignutim” u dosadašnjem periodu. Takođe, najave opozicije za tzv. “novom većinom” u NSRS si smiješne i toliko nerealne i neočigledne da su ovih dana, umjesto pravljenja te tzv.”nove većine” opozicioni redovi upražnjeni za još nekoliko mjesta“, naglasio je Tamindžija.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: