Vukanović najavio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH – Želi na megdan Dodiku | Herceg Televizija Trebinje

Politika - Republika Srpska

Vukanović najavio kandidaturu za člana Predsjedništva BiH – Želi na megdan Dodiku

Izvor: Hercegovina Press | Datum:10.04.2021.

Nebojša Vukanović, poslanik u NSRS najavio je kandidaturu za člana Predsjedništva BiH, ali će na megdan Dodiku izaći pod uslovom da, kako kaže, iza zajedničkog kandidata stanu opozicione partije u Republici Srpskoj.


On je za Avaz rekao da će za takav dogovor trebati dosta vremena, ali poziciju koju trenutno zauzima Milorad Dodik vidi kao mjesto s kojeg bi mogao najviše učiniti da se “spuste tenzije, izađe iz začaranog kruga izazivanja mržnje i uspostavi normalan život u BiH”.

Aktuelni saziv Predsjedništva BiH i lidere stranaka koje su decenijama na vlasti smatra odrođenim od naroda, osobama koje žive u vlastitom imaginarnom svijetu s uskim krugom partijskih drugova i tajkuna.

– Kao član Predsjedništva, išao bih nenajavljeno na brojna suđenja i vršio pritisak da pravda bude jednaka za sve. Prosto je nevjerovatno da živimo u državi u kojoj su krupni kriminalci nekakva elita, a moć pravne države se pokazuje na sirotinji koja napravi prekršaj u saobraćaju ili proda kutiju cigareta da preživi – rekao je Vukanović Avazu.


Kategorija: Republika Srpska

Šta Vi mislite o ovome?

NAPOMENA: Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove Herceg RTV već samo autora komentara! Molimo čitaoce da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja!

Najčitanije u ovoj kategoriji: